Stokları Serelim

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Öne çıkan konu #2,301
@ege evet abi ben yapmıştım iyi hatırladın uzun zaman geçti üzerinden forumda da paylaşmıştım zaten yaptırmak isteyen olursa konuda baskı için şablonu mevcut alıp kendi kovalarına uygulayabilirler. Ben fantezi olsun diye stencil yapmıştım ama sticker da çok güzel durmuş

@Atocan elinize sağlık chemical guyslara da ayrı bi güzel olmuş Bende chemical guys yokken dandik kovalar güzel görünsün diye yapmıştım. Onlar kırılınca cg kovalara geçiş yaptım ama tekrar uygulamamıştım tekrar aklıma düşürdünüz en kısa sürede ben de cg kovalara uygulamasını yapıyım

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hocam çok sağol şablon işime yaradı reklamcı iki dk da hazırladı elin kolun dert görmesin :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@bsurel @Atocan ikinizinde eline saglık. Bende yıkama durulama jant kovaları için birşeyler düşünüyordum reklamcımla konuştuk yaparız birşeyler demişti. Kendi ismimi falan yapacaktık Bi zaman fırsat bulamadım. Ordan aklımdaydı bsurel gördüğümü kolay kolay unutmam.
Hatta bunlar yurtdışı da hazır satılıyor.
Buy Slim's Bucket Stickers - Wash, Rinse, Wheels | Slim's Detailing
Autobrite Direct - Wash Rinse & Wheel Car Bucket Stickers
Car Detailing Arch Effect Wash, Rinse & Wheels Vinyl Bucket Stickers

El_Diablo

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Frankfurt

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Son düzenleme:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Birde bunu deniyelim. Kılları soft çok yumuşak çizme riski çok az. Plastik yapısı saglan. Burgu tel özel kaplama geçilmiş baskıda temas bile etse risk minimalize edilmiş. Uçta giriş çıkışlarda çarpma tomponu var. Sap kısmı sert plastik el koruması mevcut. Fiyat makul. Boyut ve daha fazla ayrıntı linkte mevcut.

20190213_202434.jpg 20190213_202228.jpg 20190213_202248.jpg

Üniversal Temizlik Fırçası

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Birde bunu deniyelim. Kılları soft çok yumuşak çizme riski çok az. Plastik yapısı saglan. Burgu tel özel kaplama geçilmiş baskıda temas bile etse risk minimalize edilmiş. Uçta giriş çıkışlarda çarpma tomponu var. Sap kısmı sert plastik el koruması mevcut. Fiyat makul. Boyut ve daha fazla ayrıntı linkte mevcut.

Ekli dosyayı görüntüle 5719 Ekli dosyayı görüntüle 5720 Ekli dosyayı görüntüle 5721

Üniversal Temizlik Fırçası
Fırça mı :dusun::of::komik:

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
abi ondan yazdım. fırça konusu geçince yemin ediyorum aklıma direk sen geliyorsun :)
gözüm öyle korkmuş senden :kop:
bence o korkunun sebebi yaptıgın yanlışı bilmenden kaynaklı kişsel kendinden korkman ve elinde olan en kaliteli olan ürünü kullanmamanın verdigi pişmanlık.. ben sadece ayna tuttum sana.
kısaca kendinle yüzleşmene vesile oldum. hepsi bu.
bende takılıyorum zaten sana . yoksa ne dedigini ince espirini anlamadım sanma. teşekkür ederim bu arada. saygın için. bu okadar sevgide benden sana.